Божићни концерт у Дечјем културном центру са познатим певачима и глумцима


БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ У ДЕЧЈЕМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ СА ПОЗНАТИМ ПЕВАЧИМА И ГЛУМЦИМА

 

У оквиру манифестације „Београдска зима”, коју организује Градска управа града Београда, одржан је „БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ“ у препуној сали „Донка Шпичек” у Дечјем културном центру Београд.

На концерту су учествовали познати певачи и ствараоци за децу – Миња Субота, Сергеј Ћетковић, Леонтина Вукомановић, Бојана Стаменов и глумци Иван Михаиловић и Иван Зекић, који су певали заједно са Хором Дечјег културног центра Београд и Хором Чаролија. На репертоару су биле божићне песме „Мајка чесницу меси”, „Божић, Божић, благи дан”, „Коловођа”, „Анђели певају” и „Бадњак”, али и друге песме забавне музике посвећене најмлађој публици. Божићни концерт обогатио је фолклорни наступ Уметничког центра „Талија”, који је за ову прилику направио и драмски приказ српских обичаја.

Пре и после концерта, у Атријуму Дечјег културног центра Београд, од 11 до 13 часова деца су имала прилику да учествују у УМЕТНИЧКИМ РАДИОНИЦАМА и од 11 до 14 часова да посете НОВОГОДИШЊИ САЈАМ, на којем су излагали Издавачка кућа „Клет”, Удружење грађана „Плетење срцем”, „Плава шкољка”, „Сузанина земља чуда” и Дечји културни центар Београд.


87 item(s) « of 3 »
Posted in Концертни програм and tagged , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *