ЧАРОБНИ СВЕТ МУЗИКЕ у Дечјем културном центру Београд

Дечји културни центар Београд је у четвртак 1. августа 2019. године имао част да угости музичке педагоге из земље и дијаспоре, учеснике програма ЧАРОБНИ СВЕТ МУЗИКЕ – ОБУКА УЧИТЕЉА ЗА РАД СА ОДЕЉЕНСКИМ ХОРОМ, акредитованог код Завода за унапређивање васпитања и образовања. На једнодневном семинару учесници су имали прилике да чују предавања др Дубравке Томић и др Гордане Илић, ауторке програма, као и већег броја уџбеника из области музичке културе, попут ПЕВАЈМО СВИ – ДО, РЕ, МИ, ФА, СОЛ, ЛА, СИ, у издању Друштва за развој образовања КЛЕТТ. Учеснике семинара је поздравио и директор Дечјег културног центра Београд Драган Марић, а гостима су се обратили и  представници Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Министарства иностраних послова Републике Србије, као и Друштва за развој образовања КЛЕТТ.

Сви учесници семинара су добили материјале за рад са одељенским хором, као и  пригодан поклон са материјалима и издањима Дечјег културног центра Београд.

Програм су подржали Град Београд – Секретаријат за културу и Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Posted in Uncategorized and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *