DEČJA PLESNA SCENA – PROLEĆNI PLESNI SUSRETI

DEČJA PLESNA SCENA – PROLEĆNI PLESNI SUSRETI

20150126DecjaPlesnaScena (1)

 

Dečji kulturni centar Beograd 28. marta 2015. godine organizuje susret pedagoga i članova plesnih studija sa teritorije grada Beograda, sa idejom da se promoviše dečje plesno stvaralaštvo.

 

Revija odabranih koreografija na najbolji način predstavila bi u javnosti ovaj vid umetnosti, značaj ovakvih sadržaja za detinjstvo i razvoj, a omogućila bi i povezivanje i razmenu iskustava među plesnim pedagozima koji se bave decom. Dečji kulturni centar Beograd otvara svoju renoviranu scenu deci Beograda, sa željom da u narednim godinama ovakvi susreti postanu tradicija.

 

Poziv se odnosi na plesne studije čiji polaznici imaju od 5 do 13 godina, a bave se modernim, savremenim, džez ili klasičnim baletom, hip-hopom, brejk-densom ili šou densom.

20150126DecjaPlesnaScena (3)

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i da na e-mejl ivana.tabori@dkcb.rs pošalju svoje kontakt podatke, kako bi dobili više informacija o programu i daljoj organizaciji. Rok za slanje linka za video koreografije i popunjenog aplikacionog lista (koji će biti poslat mejlom) je 10.03.2015.

 

Posted in Културно-образовни програм and tagged , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *