Categories: Најаве

Дечји културни центар Београд из свег срца навија за Петра Аничића који представља Србију
на „Дечјој песми Евровизије’’

 

Припреме за важан наступ, који ће се одржати 29. новембра у Пољској, четврнаестогодишњи Петар Аничић имао је на сцени Дечјег културног центра Београд. Том приликом, нашег представника на предстојећој „Дечјој песми Евровизије“ угостили су Драган Марић, директор Дечјег културног центра Београд и Леонтина Вукомановић, програмски директор Дечјег културног центра Београд.

Током школовања, Петар је наступао на бројним концертима, јавним часовима и на такмичењима на којима је освајао награде. Једна од значајнијих награда је освојена управо на сцени Дечјег културног центра Београд на Дечјим музичким свечаностима ДЕМУС 2017/2918, када је освојио прво место са убедљивих 99 поена. Дечје музичке свечаности ДЕМУС је такмичење које већ педесет година организује Дечји културни центар Београд у сарадњи са Пријатељима деце Београда и Србије.

Пренос „Дечје песме Евровизије“ је у недељу, 29. новембра, у 17 сати на Другом програму РТС-а, а тим Дечјег културног центра Београд навијаће за Србију и нашег Петра, који наступа под редним бројем 4.
Срећно!

4 item(s)

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top