Додела награда и ревија победника конкурса „МОЈ ЉУБИМАЦ”

 Додела награда и ревија победника конкурса
„МОЈ ЉУБИМАЦ”

Пратећи програм: Музичко-сценски програм за децу и акција удомљавање паса

Субота, 19. јун, 11 часова

Плато испред Дечјег културног центра Београд и livestream на YouTube каналу ДКЦБ
Таковска 8

 

Дечји културни центар Београд, у сарадњи са ЈКП „Ветерина Београд”, организовао је пети по реду фото и литерарни конкурс за децу и младе под називом „Мој љубимац”, на који је пристигло око двестотина фотографија и седамсто песама деце из Србије, Црне Горе и Финске.

Додела награда, ревија љубимаца и програм за децу биће одржани у суботу, 19. јуна, у 11 часова, на платоу Дечјег културног центра Београд (Таковска 8). Најбоље фотографије и песме, по мишљењу фотографа Александра Деспотовића и писца Слободана Станишића, биће објављене на сајту www.dkcb.rs.

У програму учествују награђени млади песници – победници литерарног конкурса, Леонтина, Пеђолино, Миња Субота и Вокална група Дечје културног центра Београд „Нађи своју звезду”, коју води диригент и музички педагог Снежана Деспотовић.

Програму ће присуствовати и љубимци који су били главни јунаци дечијих радова. Осим награда за најбољу фотографију и песму биће додељене и похвале за фотографије љубимаца у различитим категоријама – за најчупавијег, најсмешнијег, највеселијег, најружнијег, најтужнијег, најмањег, највећег, најстаријег, најсрећнијег, најгладнијег љубимца, потом за најбољег друга, за најзаљубљенији пар, али и за љубимце са највећим ушима, најдужим репом и брковима, најкраћим репом и најлепшим очима и осмехом.

У оквиру програма ЈКП „Ветерина Београд” организоваће удомљавање напуштених паса из градског азила, а сви учесници и посетиоци имаће прилике да добију бесплатне ветеринарске савете.

Позивамо Вас да медијски испратите овај интересантан догађај.

Posted in Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *