ПРВИ ФОТО КОНКУРС ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ „МОЈ ЉУБИМАЦ“ ДО 5. ЈУНА

ДКЦБ, ПЕТ ЦЕНТАР И ЈКП ВЕТЕРИНА БЕОГРАД: ПРВИ ФОТО КОНКУРС ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ „МОЈ ЉУБИМАЦ“ ДО 5. ЈУНА

Дечји културни центар Београд, у сарадњи са Пет центаром и ЈКП Ветерина Београд, расписао је први фото конкурс за децу и младе под називом „Мој љубимац”. Конкурс је отворен до 5. јуна, а додела награда и диплома као и програм за децу одржаће се у суботу, 10. јуна у 11 часова, на платоу ДКЦБ у Таковској 8.

Програм доделе награда:

* Хор ДКЦБ;

* вокална група ДКЦБ „Нађи своју звезду”;

* дечји песник Благоје Рогач – представљање мачка Прлета опеваног у четири књиге;

* проф. др Дејан Крњаић, професор Ветеринарског факултета на катедри за микробиологију – предавање о нези, исхрани и превентивним здравственим мерама када је у питању гајење кућних љубимаца;

* мали песници – победници литерарних конкурса које организује ДКЦБ, представљање својих радова о љубимцима;

* деца из Ликовног атељеа ДКЦБ –  изложба на тему „Мој љубимац”;

* деца из Атељеа за примењену уметност ДКЦБ – изложба фигура животиња.

У оквиру овог програма, ЈКП Ветерина Београд организоваће удомљавање напуштених паса из градског азила. Сви учесници и посетиоци имаће прилике да добију бесплатне ветеринарске савете, а награђене фотографије биће изложене на сајту и у Галерији Дечјег културног центра Београд.

Фотографије треба слати као прилог и-мејла на адресу:  mojljubimac.dkcb@gmail.com, са следећим подацима: име и презиме учесника, кућна адреса, школа и разред који похађа, број мобилног телефона , контакти-мејл адреса на које треба послати резултате конкурса. Фотографије не смеју бити мање од 3 МБ. Предвиђене су три такмичарске категорије: деца од 1. до 4. разреда, 5. до 8. разреда и средњошколци, а свака категорија подразумева по три награде за најбољу фотографију (прва, друга и трећа).

Осим награда за најбољу фотографију биће додељене похвале за фотографије: најчупавији љубимац, најсмешнији, највеселији, најружнији, најтужнији, најбољи друг, најмањи, највећи, најспрећнији, најгладнији, најзаљубљенији пар, најбоља мама, настарији, љубимац са највећим ушима, љубимац са највећим брковима, са најдужим репом, са најкрећим репом, са најлешим очима и са најлепшим осмехом.

Спонзор награда: Пет центар.

Срдачан поздрав,

Тања Перовић

Маркетинг и ПР менаџер

Дечји културни центар Београд

Таковска 8, Београд, Србија

T: +381 11 32 42 011, +381 66 80 11 813

E: tanja.perovic@dkcb.rs

W: www.dkcb.rs

Posted in Саопштење за медије and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *