Четврти фото и литерарни конкурс МОЈ ЉУБИМАЦ 2020

* ОБАВЕШТЕЊЕ

Уколико нисте добили дигиталну диплому/похвалу а ваше дете се налази на листи победника на конкурсима ,,Нема фрке уз унуке”, ,,Моја чуваркућа”, ,,Тајне бакине кухиње” и ,,Мој љубимац 2020″ обавестите нас на мејл zabakeideke@dkcb.rs или info@dkcb.rs
У мејлу наведите име и презиме детета и на ком је конкурсу учествовало.

IV Фото и литерарни наградни конкурс

„МОЈ ЉУБИМАЦ”

Конкурс траје до 15. јуна

 

Дечји културни центар Београд, у сарадњи са ЈКП „Ветерина Београд” и Организацијом за поштовање и бригу о животињама ОRCА – Дечјим клубом ORkiCA, расписао је четврти по реду фото и литерарни конкурс за децу и младе под називом „Мој љубимац”, са циљем да кроз уметничке медије и креативне радионице код деце и младих развија одговорно понашање према кућним љубимцима.

Деца узраста од 6 до 16 година могу послати фотографију кућних љубимаца и/или песму посвећену њима најкасније до 15. јуна. Фотографије треба послати на мејл mojljubimac.dkcb@gmail.com  а песме на мејл vesna@dkcb.rs. Најбоље фотографије и песме, по оцени стручног жирија, биће објављене на сајту и друштвеним мрежама ДКЦБ. Осим награда за најбољу фотографију и песму биће додељене и похвале за фотографије љубимаца у различитим категоријама – за најчупавијег, најсмешнијег, највеселијег, најружнијег, најтужнијег, најмањег, највећег, најстаријег, најсрећнијег, најгладнијег љубимца, потом за најбољег друга, за најзаљубљенији пар, али и за љубимце са највећим ушима, најдужим репом и брковима, најкраћим репом и најлепшим очима и осмехом. Уредник програма је Весна Крњаић Митровић.

Додела награда и ревија љубимаца биће одржани крајем јуна, на платоу испред Дечјег културног центра Београд (Таковска 8), уз музичко-сценски програм и креативне радионице. Победницима ће награде уручити директор Дечјег културног центра Београд Драган Марић, а у програму ће учествовати Бранко Коцкица, Миња Субота, Пеђолино, Слободан Станишић, књижевник и председник жирија, мали песници – победници литерарног конкурса, балерине Дечјег културног центра Београд и чланови Хора ДКЦБ.

У оквиру програма биће организована радионица Дечјег клуба ORkiCA „Одговорно власништво“ за децу узраста од 6 до 10 година, а ЈКП „Ветерина Београд” организоваће удомљавање напуштених паса из градског азила. Сви учесници и посетиоци имаће прилике да добију бесплатне ветеринарске савете.

У пријави за фотоконкурс пошаљите следеће податке:

  • име, презиме и узраст детета
  • име љубимца
  • фотографије
  • контакт (мејл или број телефона)

Posted in Саопштење за медије.

2 Comments

  1. Sa vama je sve bilo lakše.
    Hvala vam što ste se na sve načine trudili da nam pomognete i ulepsate nam period kroz koji smo prošli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *