Музичка радионица: Певајмо сви до, ре, ми, фа, сол, ла, си

Музички програм ПЕВАЈМО СВИ ДО, РЕ, МИ, ФА, СОЛ, ЛА, СИ

page-20150306 Pevajmo Svi do

 

У Дечјем културном центру Београд од фебруара почиње јединствен музички програм, под називом „Певајмо сви до, ре, ми, фа, сол, ла, си”, намењен ученицима првог и другог разреда основне школе.

Програм ће трајати три месеца и обухвата почетно вокално образовање и припрему ученика за основе музичке писмености, стицање основа хорског певања и развијање осећаја за музички укус. Кроз мултимедијални приступ, коришћењем оригиналних мелодија, текстова и аранжмана који је прилагођен дечјем узрасту, као и интересантних ликовних решења књига, плаката, карата и других штампаних материјала, деца ће музичке теоријске појмове савладати са лакоћом. Овим програмом, који је део докторске дисертације др Гордане Илић, елементи музичке писмености представљају се вербално, а истовремено и музички, кроз савремен и деци прихватљив начин.

Програм реализују др Гордана Илић, аутор програма и Александра Тасић Адамовић, професори музичке културе. Пријаве за похађање овог музичког програма врше се путем телефона 064 24 28 510.

 

2 Comments

    • Poštovana gospođo Masniković, ovaj program se plaća. Za detalje o programu predlažemo da se obratite na brojeve telefona ostavljene za kontakt.
      Srdačan pozdrav,

      Dečji kulturni centar Beograd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *