NINIA kreativna radionica

Pozivamo vas na prvu NINIA kreativnu radionicu

Print

 

,,ZA KREATIVNE PRINCEZE”

Modni studio „Ninia”,  kreatorka Sanja Konjović i UNIQA osiguranje

u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Beograd

 

 

Dečji kulturni centar Beograd pokloniće svim mališanima Beograda, 4. aprila, od 12 do 15 časova, besplatan program Za kreativne princeze”, posvećen najlepšem dečjem prazniku Vrbici. Program će se, uz podršku UNIQA osiguranja, realizovati u saradnji sa Modnim studijom Ninia i kreatorkom Sanjom Konjović.

 

Kreativna radionica namenjena je devojčicama predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, koje žele da se oprobaju u veštinama modne izrade detalja ili garderobe. Zadatak će biti izrada “tutu” suknjice (baletska suknjica od više slojeva tila) i nakita za devojčice, bez korišćenja igle i konca. U okviru programa, u kojem će učestvovati i poznate ličnosti iz javnog života sa svojom decom, održaće se modna revija brenda „Ninia” i nastalih suknjica. U kreativnoj radionici i modnoj reviji sa svojom decom učestvovaće i Ivana Zarić, Goca Tržan, Sanja Lubardić, Leontina, Kristina Kovač, Snežana Dakić, Tanja Rađenović, Isidora Bjelica, Sonja Lukas i mnogi drugi.

 

Među učesnicima biće i štićenici Prihvatilišta za decu Beograd, kako u radioničarskom programu, tako i u njegovom svečanom delu, kada će nastupiti članovi Hora i Baletskog studija Dečjeg kulturnog centar Beograd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram