Почиње нова сезона у Дечјем културном центру Београд

ОТВОРЕНИ СТУДИЈИ И АТЕЉЕИ ОД 1. СЕПТЕМБРА 2018. ГОДИНЕ

 

Са почетком нове школске године почиње и упис деце и младих у уметничке студије и атељее Дечјег културног центра Београд (Таковска 8), градске установе културе која већ скоро седам деценија негује, ствара и развија дечје стваралаштво кроз програме и фестивале и манифестације, као што је „Радост Европе”.

Бројне активности које се организују у овом центру пружају деци и младима могућност да развијају машту, пронађу област у којој би најрадије развијали свој таленат и искажу се у најразличитијим врстама уметности. Деца и млади, узраста од 3 до 18 година, могу да завире у свет културе, кроз Музичку играоницу, Хор, Школу певања дечје и популарне музике „Нађи своју звезду”, Школу клавира и соло певања, Студио културе говора и глуме, Енглеску позоришну радионицу, Балетски студио, Балетску играоницу, Ликовни атеље, Атеље за примењену уметност, Студио за стрип и карикатуру, Студио за анимирани филм, Спортић и Креативно забавиште.

У раду атељеа, студија и радионица учествују деца и млади без претходних аудиција, а са онима код којих се препозна посебна склоност и таленат, педагози раде додатно.

Информације о раду студија, атељеа и креативних радионица могу се добити позивом на бројеве телефона 32 42 011 или 32 42 012, путем мејла info@dkcb.rs или доласком у Дечји културни центар Београд у Таковску 8.

  Мејл за пријаве: elena.kovacevic@dkcb.rs

 

ФОРМУЛАР 2018

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Instagram