NOVI SVETSKI REKORD ZA NAJDUŽU POZORIŠNU IMPROVIZACIJU NA STRANOM JEZIKU!

NOVI SVETSKI REKORD ZA NAJDUŽU POZORIŠNU IMPROVIZACIJU NA STRANOM JEZIKU! 

obaranje novog svetskog rekorda

Mladi, uzrasta od 12 do 16 godina, koji su članovi najstarije grupe Engleske pozorišne radionice, samoinicijativno su rešili da daju sve od sebe i sakupe novac za odlazak na Praški pozorišni festival mladih. Vrhunac akcije biće u subotu 27. decembra 2014. godine u Maloj sali DKCB, od 10 do 22 časa, kada će organizovati dvanaestočasovni maraton zvani “IPMROVATRON” (u originalu “THE IMPROVATHRON”), gde će izvesti svoju adaptaciju komada “San letnje noći” Vilijema Šekspira.

Ovi mladi ljudi Engleske pozorišne radionice Dečjeg kulturnog centra Beograd pokušaće da postave novi svetski rekord za najdužu pozorišnu improvizaciju na stranom jeziku (engleskom)!

Članovi grupe pozivaju sve zainteresovane da u bilo kom trenutku tog dana dođu na predstavu i ostanu na predstavi koliko god žele. Svako ko bude bio gost moći će da podrži mlade glumce sa iznosom koji sam odredi za kartu, a svakom gostu će se mladi članovi grupe zahvaliti time što će ih poslužiti domaćim kolačima.

Za više informacija može se pogledati FB strana posvećena tom događaju: https://www.facebook.com/events/857535820957596/?ref=22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *