Отварање Београдске зиме 2024 на Тргу републике

 

Почела „Београдска зима” Дечјег културног центра Београд

 

Новогодишња музичко-сценска забава за децу и њихове породице, организована у оквиру манифестације „Београдска зима” Градске управе града Београда, почела је данас карневалом и концертом Дечјег културног центра Београд на Тргу републике.

 

У Новогодишњем карневалу учествововала су деца из предшколске установе „Дечји дани“, Деда Мразови, вилењаци, артисти на штулама и жонглери. Тачно у подне почео је програм на Тргу републике, који је водио глумац Лазар Дубовац. Новогодишњу празничну атмосферу, поред Деда Мраза и вилењака, употпунили су дечији хорови – Хор Дечјег културног центра Београд и Хор „Чаролија”, као и певачи Леонтина Вукомановић, Тијана Дапчевић, Ивана Петерс и Пеђолино.

„Новогодишњи дечији караван” након Трга републике кренуо је на пут по београдским насељима ван централне градске зоне – Обреновац, Сопот, Младеновац, Чукарица (Умка), Звездара (Мали Мокри Луг), Барајево, Палилула (Котеж), Вождовац. У овим рубним деловима града концерти и позоришне представе за децу биће одржане 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 21. и 22. децембра. На концертима ће, поред познатих певача, учествовати локални школски дечји хорови окупљени у пројекту ,,Београд пева”. Након концерта, публика ће имати прилику да ужива у позоришним представама за децу које ће реализовати Позориште лутака „Пинокио“.

 

Ивана Теодоровић Стојановић

Уредник програма за односе са јавношћу и маркетинг

 

Видео: Предраг Недељковић

 

Фото: И. Табори

38 item(s) « of 3 »

 

Фото: И. Т. Стојановић

10 item(s)

 

Фото: ПУ ДЕЧЈИ ДАНИ

60 item(s) « of 4 »

 

 

 

Posted in Београдска зима, Обавештења, Фотогалерија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *