Ozareni igrom i dečjim stvaralaštvom

Novogodišnji program
“Ozareni igrom i dečjim stvaralaštvom”

Učenici nižih razreda OŠ “Sveti Sava”, “Drinka Pavlović” i Specijalne škole za vaspitanje dece ometene u intelektualnom razvoju “Boško Buha” u petak, 20. decembra 2013. učestvovali su u Novogodišnjim kreativnim radionicama igrovnog, stvaralačkog, istraživačkog, zabavnog i rekreativnog karaktera:

Stručni tim DKC Beograd u saradnji sa profesorima i učenicima Stručne škole za estetiku, stil i kulturu tela, profesorima Farmaceutsko fizioterapeutske škole i Markom Ilićem, artistom i njegovim učenicima – štićenicima Doma za decu bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj” pomogli su deci da naprave šešir od kartona, nakit i ukrase za jelku od perlica, plastelina i žice, da ožive svoj crtež, da nauče novogodišnju pesmu i ples, da odgonetnu kako se prave parfemi, kako se šminka za maskenbal, kako se pišu lepe novogodišnje poruke, kako se postaje žongler i vrhunski dr Klovn.

Učesnici, izvođači i posmatrači, svejedno da li su deca, mladi ili odrasli, “inficirani” kreativnom i razdraganom atmosferom, u petak, 20. decembra 2013. iz Dečjeg kulturnog centra Beograd izašli su OZARENI IGROM I DEČJIM STVARALAŠTVOM.

[hr2]

Posted in Културно-образовни програм and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *