Pozvinica za program ROĐENDAN PRIHVATILIŠTA ZA DECU 25.2.2015. godine

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete proslavi 57. rođendana Prihvatilišta za decu.

Ove godine za program su se pobrinuli naši prijatelji iz Dečjeg kulturnog centra i Confilm-a. Prvi deo obeležavanja ovog značajnog datuma održaće se u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd, u sredu 25.2.2015. godine u 13 časova.

U programu će učestvovati „Baletski studio DKCB“,  „Hor DKCB“, „Hor Čarolija”, „Pinkova zvezdica” Mateja Vukašinović, „Pinkova zvezdica” Ivona Rambosek, Minja Subota, „Umetnički centar TALIJA“ i gosti iznenađenja.

Voditelji programa će biti Leontina Vukomanović i Minja Subota.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i podržati Prihvatilište u ovom važnom trenutku.

Sa velikim zadovoljstvom  Vas obaveštavamo da će se drugi deo proslave, u organizaciji naših prijatelja iz Confilm-a, a za decu Prihvatilišta, realizovati kroz svečanu premijeru filma ENI mjuzikla za decu i roditelje, čija glavna junakinja devojčica Eni živi upravo u prihatilištu za decu u Americi u centru grada Njujorka. Film obiluje pozitivnom energijom, ispravnim vrednostima i muzikom. Premijera će biti održana u dvorani bioskopa Cineplexx, Delta City.

Ovim povodom sa svojom decom će prisustvovati i određeni broj javnih ličnosti sa kojima će deca biti u prilici da se druže.

 

Dečji kulturni centar Beograd

25.02. 2015.

13h

 

DOBRODOŠLI!

 

Posted in Позоришни програм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *