Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete proslavi 57. rođendana Prihvatilišta za decu.

Ove godine za program su se pobrinuli naši prijatelji iz Dečjeg kulturnog centra i Confilm-a. Prvi deo obeležavanja ovog značajnog datuma održaće se u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd, u sredu 25.2.2015. godine u 13 časova.

U programu će učestvovati „Baletski studio DKCB“,  „Hor DKCB“, „Hor Čarolija”, „Pinkova zvezdica” Mateja Vukašinović, „Pinkova zvezdica” Ivona Rambosek, Minja Subota, „Umetnički centar TALIJA“ i gosti iznenađenja.

Voditelji programa će biti Leontina Vukomanović i Minja Subota.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i podržati Prihvatilište u ovom važnom trenutku.

Sa velikim zadovoljstvom  Vas obaveštavamo da će se drugi deo proslave, u organizaciji naših prijatelja iz Confilm-a, a za decu Prihvatilišta, realizovati kroz svečanu premijeru filma ENI mjuzikla za decu i roditelje, čija glavna junakinja devojčica Eni živi upravo u prihatilištu za decu u Americi u centru grada Njujorka. Film obiluje pozitivnom energijom, ispravnim vrednostima i muzikom. Premijera će biti održana u dvorani bioskopa Cineplexx, Delta City.

Ovim povodom sa svojom decom će prisustvovati i određeni broj javnih ličnosti sa kojima će deca biti u prilici da se druže.

 

Dečji kulturni centar Beograd

25.02. 2015.

13h

 

DOBRODOŠLI!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top