Radionica “Linija je tačka koja je otišla u šetnju”

Dva sata savladavanja matematičkih pojmova u edukativno-kreativnoj radionici “Linija je tačka koja je otišla u šetnju” đacima prvacima OŠ “Siniša Nikolajević” i učenicima Osnovne škole za decu oštećenog sluha i govora “Radivoj Popović” proletelo je za tren.

U prijatnom ambijentu Baletskog studija DKCB, Studija za animirani film DKCB, Biblioteke DKCB i Kutka za maštanje, deca su otkrila da je matematika zanimljiva i čarobna jer se može pretvoriti u slovo, slog i reč, korak, skok i pokret, cvet, kuću, i portret i postati prava animirana čarolija.

Služeći se ambijentalnim učenjem, igrom, participativnim i interaktivnim metodama učenja, stručne saradnice Elijana Kovačević, Dragana Stanisavljević, Jasmina Atanacković Gajić, Marija Lazarevski Milanović i Katarina Bulajić Pavlović omogućile su deci radosno učešće u igri, otvorenost i spontanost u komunikaciji s vršnjacima i stvorile uslove za kreativnu ekspresiju. Deca su bez teškoća usvajala matematičke, likovne, literarne kao i pojmove iz fizičkog vaspitanja.

Dragi vaspitači, učitelji, psiholozi i pedagozi, roditelji predškolaca i mlađih osnovaca koji pratite naš rad, ukoliko poželite da dovedete vašu decu u Dečji kulturni centar Beograd na kreativne radionice “Linija je tačka koja je otišla u šetnju” možete pozvati koordinatora programa, Snežanu Stanković, na telefon: 011/323-73-60 ili na mob. tel.: 060/167-33-30.

Čekamo vas svake srede od 9 do 11 časova u DKC Beograd!

Kotizacija za učešće u programu je 200 dinara. Za učenike specijalnih škola ulaz je slobodan.

[hr2]

Posted in Културно-образовни програм and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *