Седми литерарни и Фото конкурс ,,Мој љубимац” 2023 – ДОДЕЛА НАГРАДА И РЕВИЈА ПОБЕДНИКА

 

Саопштење за медије

 

Додела награда и ревија победника конкурса

„МОЈ ЉУБИМАЦ”

 

Пратећи програм: Музичко-сценски програм за децу и акција удомљавања паса

 

Субота, 10. јун, 11 часова

Плато испред Дечјег културног центра Београд

Таковска 8

 

Дечји културни центар Београд, у сарадњи са ЈКП „Ветерина Београд”, организовао је седми по реду фото и литерарни конкурс за децу и младе под називом „Мој љубимац”. На конкурс је стигло око 170 фотографија и 300 песама и прича деце из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Српске.

 

Додела награда, ревија кућних љубимаца и програм за децу биће одржани у суботу, 10. јуна, у 11 часова, на платоу Дечјег културног центра Београд (Таковска 8). Најбоље фотографије, песме и приче, по мишљењу фотографа Александра Деспотовића и писца Слободана Станишића, биће објављене на сајту www.dkcb.rs и посебном броју дигиталног часописа Чика Јова Змај.

 

У програму учествују награђени млади песници – победници литерарног конкурса, Пеђолино и Хор Дечјег културног центра Београд са диригентом мр Невеном Ивановић и Вокална група Дечјег културног центра Београд „Нађи своју звезду”, коју води диригент и музички педагог Снежана Деспотовић.

 

,,Програму ће присуствовати и љубимци који су били главни јунаци дечијих радова, а осим награда за најбољу фотографију и литерарни рад биће додељене и похвале за фотографије љубимаца у различитим категоријама – за најчупавијег, најсмешнијег, највеселијег, најружнијег, најтужнијег, најмањег, највећег, најстаријег, најсрећнијег, најгладнијег љубимца, потом за најбољег друга, за најзаљубљенији пар, али и за љубимце са највећим ушима, најдужим репом и брковима, најкраћим репом и најлепшим очима и осмехом.” – истакао је директор Дечјег културног центра Драган Марић.

 

У оквиру програма ЈКП „Ветерина Београд” организоваће удомљавање напуштених паса из градског азила, а сви учесници и посетиоци имаће прилике да добију бесплатне ветеринарске савете.

 

Позивамо Вас да медијски испратите овај интересантан догађај.

 

Срдачан поздрав,

Ивана Теодоровић Стојановић

Уредник програма за односе с јавношћу и маркетинг

0601673323

 

 

—> преузми саопштење ( ,,Мој љубимац” 2023 – ДОДЕЛА НАГРАДА И РЕВИЈА ПОБЕДНИКА)

 

 


 

 

 

 

 

 

Posted in Конкурси, Обавештења, Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *