ТРЕНУТАК ЗА СЛИКУТАК ИЗЛОЖБА

 

”Срећни су сликари, јер они неће бити усамљени. Светлост и боја, мир и нада, одржаће их до краја дана.” рекао је мудри Винстон Черчил, а ми се уверавамо у истинитост тих речи из часа у час.

 

Разноврсне теме, инспирације и сликарска интересовања, различите технике донеле су мир и наду, обојиле, осветлиле и обликовале део наше стварности и времена, а коначно резултирале одличним пејзажима, портретима, сликама!

 

Сматрам да су две највише људске способности, наравно после способности да осећа и воли, способност да учи и ствара. Хтели не хтели од рођења, свакога дана смо у прилици да учимо и стварамо.

Неко то чини више неко мање, али када изаберемо у најбољим годинама, када смо свашта важно већ научили и пуно тога створили да и даље активно учимо и стварамо и то нешто лепо као слике на овој изложби, онда те способности прерастају у моћ.

Захвална сам и срећна што је Дечји културни центар Београд као оаза дечјег стваралаштва пригрлио нашу групу, малу али одабрану и омогућио нам да заједно учимо и стварамо. И наравно захвална сам нашим “ђацима” што су изабрали СЛИКутак на путу развоја својих врхунских моћи учења, запажања и стварања!

 

Водитељ радионице СЛИКутак – мр ум. Мирјана Филиповић Курузовић

 


Отварања изложбе

 

Видео: Предраг Недељковић

 

Фото: Предраг Недељковић

23 item(s) « of 2 »

 

Фото: А.К.

12 item(s)

 


Каталог изложбе ТРЕНУТАК ЗА СЛИКУТАК можете погледати / преузети овде (клик на линк) или скенирањем QR кода

 

 


 

 

 

Posted in Видеогалерија, Галеријски програм, Обавештења, СЛИКутак, Фотогалерија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *