Студио за креирање видео игрица

slajder-20150126StudioZaKreiranjeIgara

Ако волите видео игрице, ово је студио за вас! Да ли сте икада пожелели да направите  своју  сопствену видео игрицу? У студију за креирање видео игрица имаћете могућност да упознате цео процес креирања видео игрица, од креирања ликова, позадина, до анимације, монтаже слике и тона и слично.Направите своју сопствену игрицу у 2Д окрузењу авантура , акција, лавиринта, скривених маштовитих простора, а при том не морате бити пасивни играч који проводи сате уз свој компјутер. Искористите ваше интелектуалне и уметничке потенцијале и осмислите сопствени свет видео игара . Осмислите своје ликове, објекте, позадину, чак и своју сопствену музику. Постаните креатор, а не пасивни играч. Цртање, сликање, монтажа, анимација, компоновање, фотографија. Васе игрице можете играти на било ком рачунару.

Студио се налази у просторији анимираног филма, соба 406. Циљ је да деца савладају основе анимације, како се црта И анимира (озивљава) лик, сликају позадине. Напомињемо да овај програм фокусира децу на учење анимирања и креирања графичког дела игре, а не програмирања.

 

Програм је намењен деци и младима узраста од 10-15 година.

УПИС ЈЕ У СУБОТУ 28.02. У 13h

Термини радионица: понедељак од 18-20х, субота од  13-15х

Цена: 3.200 РСД/месечно

Радионицу воде: Марија Милановић Лазаревски, редитељ анимираних филмова и стручни сарадник Страхиња Тасић, инжењер машинства, смер: Информационе технологије

Контакт телефони за информације и пријаве: Марија Милановић Лазаревски, 060 367 33 19

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *