Субота на Дечјим данима културе

 

Сјајне књиге, дружења са писцима, занимљиве радионице, представа Дечјег културног центра очекују малишане током Дечјих дана културе од 5. до 9. априла у књижари Делфи СКЦ.

 

У суботу 8. априла у 12 сати Ана Миленковић ће одржати радионицу „Како настаје песма“, а представиће и своју сјајну књигу „Лав и магична слова“.

 

У 13 сати ћемо организовати малу новинарску радионицу за малишане поводом књига „Интервјуи са животињама“ и „Интервјуи са диносаурусима“, јер свако питање је добро питање!

 

У 17 сати очекује нас премијера представе Дечјег културног центра „Маштамо са Десанком Максимовић“ која је рађена према роману „Прадевојчица“.

 

У 18.30 почиње радионица „Како настаје стрип“ и представљање стрип серијала о Хилди.

 

Такође у суботу 8. априла у књижари Лагуна у BEO Shopping Centru (Војислава Илића 141) од 14 сати своје књиге потписиваће Стефан Тићми, аутор бестселера „Ја сам Акико“ и „Капут од маховине“.

 

 

И не заборавите!

Од 5. до 9. априла у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца у Србији и региону, као и на сајтовима лагуна.рс и делфи.рс. очекују вас велики попусти на Лагунине књиге за децу и дружења са писцима! Попуст на једну Лагунину књигу за децу износиће 25%, на две 30%, на три 35%, а на четири или више књига 40%. Наслови одабраних издавача биће на попусту од 20%, док ће одабрани гифт програм бити снижен до 20%. Наведени попусти се не могу комбиновати са другим попустима и акцијама.

Са пријатељима манифестације обезбедили смо поклоне изненађења за сваку куповину Лагуниних наслова, а испорука ће бити бесплатна преко сајтова лагуна.рс и делфи.рс на територији Републике Србије за наслове и гифт програм који су на акцији. Часопис за дечју књижевност „Једрењак“ делићемо уз остале поклоне које су обезбедили Бамби, Др. Оеткер, Сарантис и Косили. Покровитељ манифестације Дечји дани културе је Banca Intesa.

 

 

Posted in Обавештења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *