Tribina Za ili protiv zabrane fizickog kaznjavanja dece

Tribina „U SUSRET NOVOM ZAKONU: ZA ILI PROTIV ZABRANE FIZIČKOG KAŽNjAVANjA DECE”

Sreda, 18. mart, 2015. godine, 17.30 časova

Mala sala Dečjeg kulturnog centra Beograd, Takovska 8

Specijalni gost: Michel Saint – Lot, direktor Kancelarije UNICEF-a za Srbiju

Ulaz je slobodan

 

 

Tribina za mlade pod nazivom „U SUSRET NOVOM ZAKONU: ZA ILI PROTIV ZABRANE FIZIČKOG KAŽNjAVANjA DECE” održaće se u sredu, 18. marta, 2015. godine, u 17.30 časova, u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd.

 

Cilj organizovanja tribine o savremenim izazovima koji potresaju porodice jeste davanje prilike deci Beograda i Srbije da kažu svoje mišljenje, pogled ili predlog mogućih rešenja problema sa kojima se porodice danas suočavaju. Sačuvati minimum zajedništva i porodične solidarnosti postaje gotovo pitanje opstanka i jedan od glavnih zadataka čitavog društva. Ovo je jedna od najaktuelnijih tema u našoj zemlji za koju je iskazano veliko interesovanje javnosti, a naša tribina  je sigurno dobar put da čujemo najmlađe i njihove stavove.

 

Specijalni gost tribine biće  gospodin Michel Saint – Lot, direktor Kancelarije UNICEF-a za Srbiju, sa više od 30 godina iskustva u razvojnim programima u svojoj državi Haitiju i Unicefu. Tribinu će voditi Brankica Janković, diplomirani pravnik – master, ekspert u oblasti socijalne politike.

 

Pozivamo Vas da medijski ispratite ovaj događaj i javnosti predstavite šta članovi Učeničkog parlamenta OŠ “Vladislav Ribnikar” i OŠ “Milutin Petrović Alas”, kao i članovi Kulturloške sekcije Doma učenika srednjih škola Beograd misle o ovoj izuzetno važnoj temi za društvo.

 

20 item(s)
Posted in Културно-образовни програм and tagged , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *