,,Упознајте Италију”

Међународни клуб пријатељства Дечјег културног центра Београд представља мултимедијални програм

УПОЗНАЈТЕ ИТАЛИЈУ

Међународни клуб пријатељства Дечјег културног центра Београд, са жељом да малишанима представља и приближава удаљене крајеве, другачије културе, занимљиве чињенице, детињства вршњака, богатство различитости… да развија радозналост и жељу за новим знањима, за пријатељством, реализује догађај ,,Упознајте Италију” у сарадњи са Италијанским институтом за културу у Београду.

Наш гост ће овога пута бити Италија, који ће нам се представити 16. маја у 18 часова. У сарадњи са Италијанским институтом за културу у Београду, Дечји културни центар Београд је припремио низ забавних и едукативних садржаја који ће се одвијати током 2022. године.

Прва планирана активност у оквиру ове сарадње биће интерактивно предавање ,,Упознајте Италију” намењено деци школског узраста. На забаван и занимљив начин учићемо основне податке о овој земљи познатој по кулинарским специјалитетима, моди, дизајну, одећи, архитектури, уметности, музици и осталим знаменитостима! Уз кулинарске бравуре и укусе Италије, у наставку дана ћемо научено да тестирамо уз мали квиз и да тако освојимо различите награде!

За присуство догађају ,,Упознајте Италију” 16.5. 2022. у 18h попуните пријаву на линку.

Пријаве су отворене до 15.5. 2022.

Улаз слободан!

Радујемо се дружењу!

Posted in Међународни клуб пријатељства, Обавештења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *