VIII ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС „ЛЕПО ЈЕ ВОЛЕТИ“

VIII ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС „ЛЕПО ЈЕ ВОЛЕТИ“ посвећен Мирославу Антићу

 

У славу љубави и обележавању рођендана Мирослава Антића осми пут смо расписали литерарни конкурс „Лепо је волети“. Обухваћене су све дечије љубави према : породици, пријатељима, човековој околини, љубимцима, играчкама, спорту и наравно – први немири искрене ђачке љубави.

Конкурс намењен основцима се завршава 28.фебруара, када обележавамо Национални дан књиге.

 

Победници ће добити прилику да своје песме представе у XIII броју електронског часописа „Чика Јова Змај“, који ће бити објављен на сајту ДКЦБ на рођендан Мирослава Антића,14.марта.

Песме слати на адресу Дечји културни центар Београд, Таковска 8, 11000 Београд, за конкурс „Лепо је волети“ или на мејл vesna@dkcb.rs.

Свака песма треба да буде послата као један документ у атачменту (једна песма – један атачмент). Поред сваке песме треба да стоје следећи подаци: име и презиме ученика, школа,место и разред који похађа, мејл и мобилни телефон ученика или наставника. Документ насловите именом ђака који је написао песму.

Дипломе и похвале ћемо свечано уручити на приредби у Малој сало ДКЦБ, а за оне који не могу да дођу дипломе и похвале ћемо послати поштом. У иностранство ћемо сва документа слати мејлом.

 

Уредник конкурса Весна Крњаић Митровић, 060 167 33 26.

 

—> преузми овај текст (VIII ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС „ЛЕПО ЈЕ ВОЛЕТИ“)

 

 

Posted in Конкурси, Обавештења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *