Završna izložba Radionice animiranog filma i Studija za proširene medije biće otvorena u subotu, 14. juna, u 12 časova, u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd, u Takovskoj 8.

Foto 2a

Posetioci izložbe imaće priliku da saznaju da li se sve vrti OKO animacije ili je to OKO animatora koji stvarni svet vidi drugačije. Na izložbi će biti prikazani filmovi koji su nastali u školskoj 2013/2014 – OKO ANIMACIJE, ŠIBICE, TEST, PROMO SPOT DKCBa (u saradnji sa Baletskim studijom), LOPTA (u saradnji sa Studijom za proširene medije), koji učestvuju i na 43. Reviji filmskog stvaralaštva dece i omladine Srbije u Muzeju Jugoslovenske Kinoteke, od 25.juna do 29. juna. Radionicu animiranog filma vodi Marija Milanović Lazarevski, reditelj animiranog filma.

Foto 1a

Posebnost ove izložbe predstavljaju i crteži, instalacije, oslikani objekti i video radovi, nastali u novoosnovanoj grupi Studio za proširene medije kroz spontan stvaralački proces i kreativnu komunikaciju. Studio vodi mr Katarina Bulajić Pavlović, likovni umetnik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top