БЕОГРАДСКА ЗИМА 2023/24 Дечјег културног центра Београд

 

Дечји културни центар Београд, у оквиру манифестације „Београдска зима” Градске управе града Београда, припремио је новогодишњу музичко-сценску забаву за децу и њихове породице.

Централни догађај дечије „Београдске зиме” – Новогодишњи карневал и Дечји новогодишњи концерт – одржаће се у центру града у понедељак, 11. децембра, од 11.30, када ће из Кнез Михаилове улице (код Делијске чесме) кренути карневалска новогодишња поворка. У карневалу ће учествовати деца из предшколске установе „Дечји дани“, Деда Мразови, вилењаци, артисти на штулама и жонглери. Тачно у подне почеће програм на Тргу републике, који ће водити глумац Лазар Дубовац, а у којем ће учествовати Леонтина Вукомановић, Тијана Дапчевић, Ивана Петерс и Пеђолино са Хором Дечјег културног центра Београд и Хором „Чаролија”.

„Новогодишњи дечији караван” већ наредни дан креће на пут по београдским насељима ван централне градске зоне – Обреновац, Сопот, Младеновац, Чукарица (Умка), Звездара (Мали Мокри Луг), Барајево, Палилула (Котеж), Вождовац. У овим рубним деловима града концерти и позоришне представе за децу биће одржане 11, 12, 13, 14, 15, 18, 20, 21. и 22. децембра. На концертима ће, поред познатих певача, учествовати локални школски дечји хорови окупљени у пројекту ,,Београд пева”. Након концерта, публика ће имати прилику да ужива у позоришним представама за децу које ће реализовати Позориште лутака „Пинокио“.

 

Добро дошли!

 

 

 

Срдачан поздрав,
Ивана Теодоровић Стојановић
Уредник програма за односе с јавношћу

 

 

Posted in Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *