Студио глуме ДКЦБ на Фестивалу сценских минијатура

 

Представа “Бунт” Студија глуме Дечјег културног центра Београд увршена је у такмичарски програм Фестивала сценских минијатура у организацији Лесковачког културног центра Београд и изведена је данас пред салом пуном деце – ученика лесковачких основних школа.

Представа је настала као групни рад полазника најстарије групе Студија глуме ДКЦБ, уобличен и режиран од стране драмског педагога Студија Тијане Кесић Стаменковић и у Лесковцу изведен уз техничку продукцију Далибора Стојановића. Представа говори о жељи младих људи за изражавањем сопственог “ја” и борбе са окружењем за своје достојанство и право на сопствено мишљење.

Фестивал сценских минијатура угошћава драмолете, игроказе, плес и пантомиму у извођењу драмских група из институција и школа из целе Србије. Фестивал се одржава од 5. до 7. децембра, представе се играју у Лесковачком културном центру, а улаз је слободан.

Следеће извођење представе планирано је на фестивалу 21. Отрошки Фестивал гледаличних сањ 2024 у Пионирском дому у Љубљани, Словенија.

 

Фото: Саша Ђорђевић

27 item(s) « of 2 »

 


 

8 item(s)

 

 

Posted in Обавештења, Радионице, Студио глуме ДКЦБ, Фотогалерија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *