ДОДЕЛА ПЛАКЕТЕ „ЗЛАТНО СУНЦЕ ДЕЧЈЕГ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА БЕОГРАД“

 

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Годишња награда ЗЛАТНО СУНЦЕ
Дечјег културног центра Београд
припала Горици Ивановић

 

Додела годишње награде „ЗЛАТНО СУНЦЕ”, коју већ пету годину за редом додељује Дечји културни центар Београд појединцима из Србије који дају значајан допринос развоју дечје креативности и стварају услове за свестрани развој дечјих потенцијала, одржана је данас у Малој сали Дечјег културног центра Београд.

Специјално признање „Златно сунце” ове године припало је Горици Ивановић, учитељици која већ деценијама знање преноси ученицима у ОШ „Свети Сава” у Београду. Овогодишња добитница изабрана је за годишњу награду због изузетног доприноса развоју даровитости код деце кроз амбијенталну наставу, како је наведено у образложењу. Награду је уручио професор мр Драган Марић, директор Дечјег културног центра Београд и Предраг Вуковић – Пеђолино, председник Управног одбора ДКЦБ, који ће доделу награде увеличати музичко-сценским програмом.

У програму су учествовали и ученици II-2 ОШ „Свети Сава”, које води Горица Ивановић. Они су кроз своје приче и песме показали колико им је значајно што имају учитељицу Горицу која им учење и упознавање света око себе представља на интересантан начин кроз амбијенталну наставу.

Колико је значајна улога учитеља и наставника за развој сваког појединца препознао је Дечји културни центар Београд када је установио ову награду 2019. године, са циљем да скрене пажњу јавности на предане и вредне појединце који раде са децом и за децу.

Честитамо добитници Горици Ивановић на заслуженој награди и захваљујемо се у име генерација деце којој је развијала радозналост и жељу за новим сазнањима!

 

Срдачан поздрав,
Ивана Теодоровић Стојановић
Уредник програма за односе с јавношћу и маркетинг

 

 

Фото: Предраг Недељковић

65 item(s) « of 5 »

 

Posted in Обавештења, Фотогалерија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *