Драган Марић, директор ДКЦБ „Чувајмо српску културу и традицију”

Од 26. до 29. маја у Београду одржаће се Фестивал деце и младих из региона, дијаспоре и Србије „Свесрпски дечји сабор”. Овом манифестацијом се нуди нашој деци из целога света да боље упознају земљу свог порекла. За њих се припрема богат културно-уметнички програм који је осмислио Дечји културни центар Београд. Гостопримство у својим домовима указаће им њихови вршњаци из Београда.

„Свесрпски дечји сабор” је традиционална манифестација коју већ четврти пут организује Градска управа града Београда – Дечји културни центар Београд, уз подршку Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Републике Србије, под покровитељством председника Србије Александра Вучића. Подршку манифестацији дала је и Туристичка организација Београда, која је припремила пригодне поклоне за децу.

О овој манифестацији, програму, размишљањима учесника и њиховим повратним информацијама за медијски портал Расејање.инфо говори директор Дечјег културног центра Београд мр Драган Марић, иницијатор ове манифестације.

Цео интервју доступан на линку.

Posted in Press Clipping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *