Kreativna berza

KREATIVNA BERZA
Subota, 22. februar, od 12 do 14 sati
Dečji kulturni centar Beograd, Takovska 8

Razmena nakita, slika, odevnih predmeta, rezbarija, fotografija, keramike, knjiga,stripova, ploča, filmova i CD-ova

Prateći program – rok koncert srednjoškolskih bendova

u Atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd, Takovska 8, u subotu, 22. februara, od 12 do 14 časova, biće organizovana “Kreativna berza“, koja će deci starijeg osnovnoškolskog uzrasta i srednjoškolcima pružiti mogućnost da izlažu, razmenjuju i prodaju svoja dela, poput nakita, slika, odeće, rezbarija, fotografija, keramike itd. Na ovoj berzi tinejdžeri će dobiti priliku i da razmenjuju knjige, stripove, ploče, filmove i CD-ove.

Kreativna berza je zamišljena i kao mesto okupljanja, druženja i stvaranja novih ideja među mladima. Specijalni gosti na berzi su đaci iz Tehničke škole Drvo art, Srednje škole za dizajn tekstila i Tehničke škole za dizajn kože, koji će izložiti duboreze, svoje kolekcije odeće, obuće, tašni i drugih modnih predmeta.

Posebna zanimljivost ove Kreativne berze je radionica Studija za Animirani film Dečjeg kulturnog centra Beograd, kada će se predstaviti prva igračka filma – fenakistoskop. Tokom ove radionice, koju vodi Marija Milanović Lazarevski, svi zainteresovani moći će da se oprobaju u izradi svoje prve animacije.

Prateći program manifestacije biće i mali rok koncert srednjoškolskih bendova, koji će u Maloj sali DKCB svirati svoju autorsku muziku. Bendovi koji će nastupati na ovoj manifestaciji su učesnici Festivala LIKE/UNLIKE 2013, koji je Dečji kulturni centar Beograd pokrenuo prošle godine.

[hr2]

Koordinatori programa

Vesna Krnjaić Mitrović
Tel. 060/167-33-26
vesna@dkcb.rs

Goran Joksić
Tel. 060/167-33-22
joksic@dkcb.rs

[hr2]

Posted in Галеријски програм and tagged , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *