Подршка ДКЦБ акцији С ЉУБАВЉУ ХРАБРИМ СРЦИМА

Под високим покровитељством председнице Републике Српске госпође Жељке Цвијановић, традиционално, већ једанаести пут, спроводи се хуманитарна акција “С љубављу храбрим срцима”. Средства прикупљена у овогодишњој хуманитарној акцији биће искоришћена за покретање прве Банке хуманог млека у Републици Српској, с намером да се привремено рођеној и тешко болесној деци којој није доступно мајчино млеко, осигура донирано хумано млеко. У овогодишњој хуманитарној акцији учесвоваће млади уметници и деца из различитих делова Републике Српске, а подршку хуманитарној акцији традиционално сваке године пружају и афирмисани културни и спортски радници из региона.

Позив да учествује у овогодишњој акцији добио је и Дечји културни центар Београд, у чије име су наступили Миња Субота и Хор Дечјег културног центра Београд, изводећи композиције ,,Поздрав из Србије” и ,,Домовина се брани лепотом”. Поред музичког наступа, снимљене су и поруке јавности са молбом за донирање финансијских средстава, које су за радио Телевизију Републике Српске снимили Миња Субота и мр Невена Ивановић – диригент Хора ДКЦБ, заједно са децом – члановима Хора.

Дечјем културном центру Београд је част што је добио позив да учествује у овој значајној акцији, а организаторима акције ,,С љубављу храбрим срцима” жели успех у реализацији.

Posted in Обавештења and tagged , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *