Промоција ЦД-а „БРАНКО КОЦКИЦА И ДЕЧЈИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БЕОГРАД“

 

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Песме са Дечјег београдског пролећа

Промоција новог ЦД диска

,,БРАНКО КОЦКИЦА И ДЕЧЈИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БЕОГРАД”

 

Нови музички ЦД ,,Бранко Коцкица и Дечји културни центар Београд” представљен је данас у Дечјем културном центру Београд најмлађој публици и њиховим родитељима и васпитачима уз музику, песму, смех и разговор. Нови ЦД, настао у продукцији ДКЦБ, је поклон деци из Србије, региона и дијаспоре која могу бесплатно преко сајта Дечјег културног центра Београд слушати песме са Фестивала ,,Дечје београдско пролеће”, које је од 2016. до 2023. године певао Бранко Коцкица на овом значајном фестивалу. С друге стране, нови ЦД представља захвалност Дечјег културног центра Београд чувеном Бранку Коцкици уз чију музику, телевизијски културно-образовни програм и позоришне представе су одрастале многе генерације.

 

Домаћин програма био је Пеђолино, који је зналачки и искусно разговарао са малишанима у публици и представио им најновије музичко издање Дечјег културног центра Београд причајући са Бранком Коцкицом, Мирјаном Булатовић, писцем многобројних Бранкових песама и сонгова и Леонтином Вукомановић, уредницом фестивала „Дечје београдско пролеће”.

 

Промоцију диска, на којем се налазе песме „Заклео се бумбар”, „Бранко Мексиканац”, „Пица или гибаница”, „Смејте се” и „Морске кројачице”, увеличао је Хор Дечјег културног центра Београд под диригентском палицом мр Невене Ивановић.

 

Срдачан поздрав,

Ивана Теодоровић Стојановић


 

„БРАНКО КОЦКИЦА И ДЕЧЈИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БЕОГРАД – ПЕСМЕ СА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕ БЕОГРАДСКО ПРОЛЕЋЕ“
Промоција новог музичког издања Дечјег културног центра Београд
Четвртак 16. новембар
Сала „Донка Шпичек“

 

Фото: Стеван Нешковић

37 item(s) « of 3 »

 

—> Преузми / слушај ЦД ,,Бранко Коцкица и Дечји културни центар Београд”

 

 

Posted in Фотогалерија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *