XIV ПЛЕСНИ СУСРЕТИ

 

Дечји културни центар Београд организоваће сусрет педагога и чланова плесних студија у суботу, 16. марта 2024. године, са идејом да се промовише дечје плесно стваралаштво.

 

Позив се односи на плесне и балетске студије чији полазници имају од 5 до 18 година, а баве се модерним, савременим, џез или класичним балетом, хип-хопом, брејк-денсом или show dance-ом.

• Сваки студио може да доведе до 20 деце (укупан број деце из једног студија, без обзира на број кореографија) и да пријави максимално 2 кореографије.
• Кореографију треба да изводи најмање 3 извођача
• Трајање кореографије за децу до 7 година не сме да буде дуже од 2 мин, док је трајање кореографија за старије узрасте ограничено на 3 мин.
• Рок за пријаве је 01. март 2024. године/односно до попуњавања предвиђеног броја учесника. Пријаве пристигле након овог рока нећемо узимати у разматрање.

 

Заинтересовани за учешће на е-мејл адресу plesnisusreti@dkcb.rs треба да пошаљу попуњен апликациони лист (у атачменту) и музику у mp3 формату (у атачменту) насловљену као и кореографија у пријави .

 

Простор за игру заузима 10 X 10 m2 и има балетски под.

 

„Плесни сусрети“ се одвијају у организацији Дечјег културног центра Београд, као референтнoj институцији града Београда, која негује дечје стваралаштво, тако да не постоје сметње за учешће свих кореографа, тренера и студија, без обзира на савез или удружење из којег долазе.

О тачним сатницама бићете благовремено обавештени.
Радујемо се још једном лепом дружењу,

 

—> преузми апликациони формулар XIV ПЛЕСНИ СУСРЕТИ

 

Posted in Најаве, Обавештења, Плесни сусрети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *