ПСИХОСОЦИЈАЛНО САВЕТОВАЛИШТЕ НАМЕЊЕНО ДЕЦИ, МЛАДИМА, РОДИТЕЉИМА И НАСТАВНИЦИМА

 

У Дечјем културном центру Београд од 1. септембра функционише Психосоцијално саветовалиште намењено деци, младима, родитељима и наставницима, које спроводи и координише Институт за ментално здравље (пројекат Кризна психосоцијална подршка заједници, Радна група за подршку менталном здрављу и сигурности младих Владе Републике Србије).

Група одабраних стручњака за ментално здравље, клиничких психолога и психијатара Института за ментално здравље, Дечје клинике у Тиршовој, Завода за психофизиолошке поремећаје и патологију говора, Дечјег одељења Клинике за онкологију и радиологију, као и искусних школских психолога, свакодневно пружа психосоцијалну подршку.

 

У уторак, 23.01, са почетком у 18 часова, организован је скуп у простору будућег Центра за ментално здравље у Ресавској бр. 22, у којем ће се ове услуге пружати од априла 2024. године.

До тада Саветовалиште наставља да ради у Дечјем културном центру Београд, у Таковској 8, на задовољство свих партнера и учесника на овом изузетно важном пројекту.

 

На одржаном скупу сви сарадници пројекта били су обавештени о резултатима досадашњег рада, а представљени су и нови планови.

 

6 item(s)

 

 

Posted in Обавештења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *