ПЛЕСНИ СУСРЕТИ У АПРИЛУ

DSC08286


У реновираној Великој сали Дечјег културног центра Београд 8. априла 2017. године одржаће се  Плесни сусрети – концерти балестких и плесних студија са територије града Београда,  и свих заинтересованих из различитих градова из Србије, са идејом да се промовише дечје плесно стваралаштво.

Позив се односи на плесне и балетске студије чији полазници имају од 5 до 18 година,  а баве се модерним, савременим, џез или класичним балетом, хип-хопом, брејк-денсом или show dance-ом.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве најкасније до 26. марта 2017. године. Сваки студио може да пријави максимално 2 кореографије. Неопходно је да кореографије нису до сада извођене на програму Плесних сусрета.


IMG_3192


Заинтересовани за учешће на е-мејл адресу ivana.tabori@dkcb.rs треба да пошаљу попуњен апликациони лист (у прилогу) и линк за видео кореографија које изводе. На овај мејл можете се обратити за сва додатна питања и детаљније информације.

Кореографију треба да изводи најмање 3 извођача. Трајање кореографије за децу до 7 година не сме да буде дуже од 2 мин, док је трајање кореографија за старије узрасте ограничено на 3 мин.

Ревија одабраних кореографија на најбољи начин  представила би у јавности значај оваквих садржаја за детињство и развој, а омогућила би и повезивање и размену искустава међу плесним педагозима који се баве децом. О овом програму ДКЦБ обавестиће све медије и београдске основне школе.

Плесни сусрети се одвијају у организацији Дечјег културног центра Београд, као референтнoj институцији града Београда, која негује дечје стваралаштво, тако да не постоје сметње за учешће свих такмичара, кореографа, тренера и студија, без обзира на савез или удружење из којег долазе.

О тачним сатницама или евентуалним изменама датума бићете благовремено обавештени.

Радујемо се још једном лепом дружењу!

Овде преузмите апликациони лист.


DSC02331

Posted in Обавештења and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *