ПЛЕСНИ СУСРЕТИ 2017

DSC08123


ПЛЕСНИ СУСРЕТИ 2017

 

DSC08081У суботу, 25. новембра,  на сцени „Донка Шпичек“ у Дечјем културном центру Београд, по шести пут, одржаће се Плесни сусрети. Програм ће бити организован у два концерта са почетком у 11.00 и у 14.30 часова. Деца узраста од 5 до 18 година представиће се кореографијама класичног, модерног, џез балета или шоу денса. У програму ће учествовати више од 600 деце и 25 плесних и балетских студија. Плесни сусрети замишљени су као подршка дечјем плесном стваралаштву и место сусретања и размене искустава балетских и плесних педагога. Идеја овог сценског програма јесте развој будуће плесне публике и наглашавање значаја оваквих садржаја за детињство, интелектуални развој, развој креативности,  маште, самопоуздања и социјализацију.

У оквиру програма Плесних сусрета одржаће се и бесплатна хип хоп радионица за полазнике балетског студија ДКЦБ, са жељом да се деца упознају са различитим плесним стиловима учећи од афирмисаних предавача.  Радионица ће бити одржана у уторак 14. новембра и у четвртак 16. новембра са почетком у 20 часова у балетској сали ДКЦБ.

Радионицу хип-хопа водиће Милица Илић, кореограф и предавач плесне школе 2Hot4Stage, коорганизатор највећег хип хоп фестивала на овим просторима под називом „2Hot4StageFestival“, оснивач хип хоп удружења FORM8. Милица је радила и као предавач у Школи игре „Ашхен Атаљанц“. Вишеструко је награђивана на међународним такмичењима.


72 item(s) « of 3 »
Posted in Обавештења and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *