Промоција наше бојанке “Обоји Београд” у оквиру програма Туристичке организације Београда у Бечу

GO BELGRADE, 05.06.2016 (7)У оквиру промотивног каравана Промоција Беогреада у региону, делегација туристичке привреде у организацији Туристичке организације Београда отишла је у Беч καко би се аустријским туристима представио Београд као туристичкα дестинацијα.Промоција је организована у бечком Стадпарку, испред Курсалона, где посетиоци имају прилике да се упознају са туристичком понудом наше престонице. Деца су имала прилике да цртају у бојанкама ДКЦБ-а под насловом “Обоји Београд” које промовишу наш град кроз знаменитости И његове лепоте.

GO BELGRADE, 05.06.2016 (17)Догађај је отворен наступом дечијег хора Мокрањац и изведбом Оде радости на немачком и српском језику. Потом су се гостима обратили амбасадор РС у Бечу, Перо Јанковић и директор ТОБ, Миодраг Поповић. После званичног дела, програм је настављен наступом Уметничког центра Талија и дегустацијом типичних српских производа хране и пића.
Уз представнике Туристичке организације Београда, ту су и представници националне авио компаније Аир Сербиа, Привредне коморе Београда, Ракија Бара, дестилерије Зарић, Миа Патриа, галерије Бабка из Ковачице. Од представника привреде, учествују агенције Еуројет,Омнитурс, Контики, Биг блу, БС Тоурс, хотели Зира, Праг, Цроwн плаза, Фалкенстеинер, БГ Цитy Хотел, Црyстал Цоде апартмани, Лазар Луx, Травел Тиме и који ће сутра учествовати у планираним Б2Б састанцима са привредницима из Аустрије.


GO BELGRADE, 05.06.2016 (18) GO BELGRADE, 05.06.2016 (6)

Posted in Обавештења.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *