Светски дан особа са аутизмом

СВЕТСКИ ДАН ОСОБА СА АУТИЗМОМ

Изложба слика особа са аутизмом
Интерактивне радионице
Музичко-сценски програм

Уторак, 2. април, 11 часова
Дечји културни центар Београд

 

 

Дечји културни центар Београд и Београдско удружење за помоћ особама са аутизмом, поводом Светског дана особа са аутизмом, организује изложбу слика и радова особа са аутизмом, у уторак, 2. априла у 11 часова, у Дечјем културном центру Београд.

Отварање изложбе пратиће интерактивне радионице, на којима ће учесници и посетиоци моћи да сликају и вајају. У оквиру програма наступиће хор „Чаролија” и Дечији хор „Орлић“ из Батајнице, као и Карате клуб „Nippon“.

Као и претходних година очекујемо да ће изложбу подржати и велики број познатих личности. Свој долазак су потврдили Леонтина Вукомановић, Бојана Стаменов, Гоца Тржан, Јелена Томашевић, Сергеј Ћетковић, Тијана Дапчевић, Жељко Васић, Ивана Негатив, Ђура Морнар и Миња Субота.

Манифестацију не би било могуће реализовати без помоћи Секретаријата за социјалну заштиту Града Београда и “Coca Cola Hellenic”.

Дечји културни центар Београд и Београдско удружење жели да овом манифестацијом направи још један корак ка циљу да се јавности скрене пажња на особе са аутизмом, као и чланове њихових породица, којима је због специфичности проблема неопходна континуирана подршка.

Позивамо Вас да дођете и медијски пропратите програм.

Унапред Вам се захваљујемо на подршци.

Posted in Обавештења, Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *