,,Упознајте Израел”

Поводом јубилеја – три деценије од поновног успостављања дипломатских односа између Србије   и Израела , Међународни клуб пријатељства Дечјег културног центра Београд, представља мултимедијални програм

УПОЗНАЈТЕ ИЗРАЕЛ 

Дечји културни центар Београд обнавља рад Међународног клуба пријатељства, са жељом да малишанима настави да представља и приближава удаљене крајеве, другачије културе, занимљиве чињенице, детињства вршњака, богатство различитости… да развија радозналост и жељу за новим знањима, за пријатељством.

Наш први гост биће Израел, који ће нам се представити 24. фебруара у 18 часова, а поводом прославе 30 година од поновног успостављања дипломатских односа Србије и Израела. У сарадњи са Амбасадом Израела у Србији, Дечји културни центар Београд је припремио низ забавних и едукативних садржаја који ће се одвијати током 2022. године.

Прва планирана активност биће интерактивно предавање ,,Упознајте Израел” намењено деци школског узраста. На забаван и занимљив начин учићемо основне податке о овој земљи технолошких иновација, дуге историје, узбудљиве и егзотичне природе, крофница, уличне уметности, паса и чери парадајза! Уз кулинарске бравуре и укусе Израела, у наставку дана ћемо научено да тестирамо уз мали квиз и да тако освојимо различите награде!

За присуство догађају ,,Упознајте Израел” 24.2. 2022. у 18h, попуните пријаву испод линка

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhk_2u23upmST9Eu-zb3if1lWkUJKSeOEUq7VBNKad8V5TdQ/viewform

Пријаве су отворене до 21.2. 2022.

Радујемо се дружењу!

Пројекат Међународног клуба пријатељства је јединствена прилика да београдску децу на забаван и едукативан начин упознамо са другим пределима, културама, народима и обичајима, и стога нам је посебно важно што смо након периода смањених путовања и размена између држава поново у могућности да обновимо рад Клуба.

Осим сарадње са Амбасадом Израела, остварили смо сарадње и са другим амбасадама и културним институцијама и припремамо вам веома узбудљиве програме. До нових авантура, чекамо вас у четвртак да откријемо тајну у којој су држави златне рибице научиле да возе кола!

 

Posted in Саопштење за медије.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *